Supa de rosii
Actualizat la data de: 24 Octombrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg 250g rosii tocate
- 2 cepe tocate
- 3 catei de usturoi
- 2 linguri bulion de rosii
- carne de pui sau amestec de legume, fierte
- 2 linguri unt
- 3 linguri ulei de masline
- sare si piper
Mod de preparare:
- Se topeste untul intr-o tigaie, la foc mediu si se amesteca cu uleiul. Se caleste ceapa si usturoiul, amestecand pentru a preveni arderea.
- Intr-o oala se pun rosiile, bulionul si se lasa sa fiarba. O data ce fierbe, se acopera cu un capac si se lasa inca 30 de minute .
- Daca este cazul, se adauga apa.
- Scoateti capacul si cu un blender vertical sau cu un pasator, pasati bine continutul.
- Adaugati sare si piper. Strecurati supa pentru a separa zeama de pulpa si coaja de la rosii.
- Se adauga peste zeama ceapa si usturoiul calite.
- Adaugati carnea sau legumele fierte (dupa gust).
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Dieta doar cu lichide. Ce presupune si la ce riscuri te-ai putea expune
- Dr. Vladislav Brasoveanu si Dr. Dragos Romanesc
- Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima
- Eczema
- Dieta Cambridge
- 5 legume mai putin comune si cum pot fi consumate
- Glutamatul de sodiu utilizat ca adaos alimentar - un pericol pentru sanatate
- Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara
- Alimente care ajuta pancreasul sa produca insulina
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare