Supa crema de ciuperci
Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014

Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 10 feliute de bacon, taiate cuburi, fierte si scurse
- 1 lingura ulei de masline
- 450 g ciuperci proaspete
- 1 ceapa alba medie
- 3 catei de usturoi tocati
- 450 ml de smantana
- 450 ml de supa de pui
- 3 linguri apa rece
- 3 linguri amidon de porumb
- 1/ lingurita piper
- 1/2 sare
- 150 g branza rasa
Mod de preparare:
Se pune uleiul de masline intr-o oala si se incalzeste la foc mediu. Se adauga ciupercile, ceapa tocata si usturoiul pana ce acestea incep sa se inmoaie. Se toarna peste compozitie supa de pui. Se adauga smantana amestecand continuu. Apoi se pun si amidonul de porumb, apa rece, sarea si piperul. Se incorporeaza totul bine. Se fierbe totul la foc mic, timp de 5 minute pana cand supa se ingroasa. Se garniseste cu bucatile de bacon, iar deasupra se presara branza cat inca e calda.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Supe
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Supa usoara de pui si porumb
-
Supa crema de spanac cu smantana
-
Supa de pui
-
Colagen din interior, nu din exterior: ajuta pielea sa se repare singura
-
Pantofii tai pot favoriza ciuperca unghiei? Sfaturi esentiale pentru alegere ...
-
Supa crema de ciuperci
-
Pui frantuzesc cu sos de ciuperci
-
Pui cu ciuperci si sos alb