Supa crema de ciuperci
Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 10 feliute de bacon, taiate cuburi, fierte si scurse
- 1 lingura ulei de masline
- 450 g ciuperci proaspete
- 1 ceapa alba medie
- 3 catei de usturoi tocati
- 450 ml de smantana
- 450 ml de supa de pui
- 3 linguri apa rece
- 3 linguri amidon de porumb
- 1/ lingurita piper
- 1/2 sare
- 150 g branza rasa
Mod de preparare:
Se pune uleiul de masline intr-o oala si se incalzeste la foc mediu. Se adauga ciupercile, ceapa tocata si usturoiul pana ce acestea incep sa se inmoaie. Se toarna peste compozitie supa de pui. Se adauga smantana amestecand continuu. Apoi se pun si amidonul de porumb, apa rece, sarea si piperul. Se incorporeaza totul bine. Se fierbe totul la foc mic, timp de 5 minute pana cand supa se ingroasa. Se garniseste cu bucatile de bacon, iar deasupra se presara branza cat inca e calda.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Alimentatia sanatoasa cand suntem bolnavi!
- Cum puteti lua in greutate?
- Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate
- Dieta pentru persoanele cu ficat gras
- 24 de moduri de a slabi fara dieta
- 8 categorii de alimente care declanseaza sindromul de colon iritabil
- Lista completa a E-urilor si alimentele in care se gasesc
- 10 instrumente din bucatarie care ajuta la pierderea in greutate
- 8 preparate culinare de toamna periculoase pentru silueta
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare