Coronavirus Update

Supa crema de spanac cu smantana

Actualizat la data de: 23 Septembrie 2014
Supa crema de spanac cu smantana

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Supa crema de spanac este unul dintre preparatele nelipsite din dietele pentru gastrita.


Supa crema de spanac are un efect calmant asupra simptomelor suparatoare de arsuri si dureri resimtite la nivelul abdomenului superior.

Ingrediente

  • 1 kg spanac proaspat
  • 1 ceapa
  • 300 g sos alb (beschamel)
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • crutoane
  • 1 legatura de patrunjel proaspat

Mod de preparare

Curata si spala spanacul si ceapa, apoi toaca-le marunt si pune-le la fiert, impreuna cu 5 cesti de apa. Cand ceapa incepe sa se inmoaie, stinge focul si adauga legumele in blender. Toarna si sosul alb, asezoneaza totul cu sare si piper, dupa gust, si mixeaza-le bine, pana cand formezi o pasta. Toarna compozitia inapoi in oala si mai pune-o la fiert 2-3 minute. Serveste-o cu smantana proaspata, crutoane si patrunjel verde maruntit pe deasupra.

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate