Clickmed
programare rapida la medic

Supa crema de spanac

Actualizat la data de: 24 Octombrie 2014
Supa crema de spanac

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 150 g de spanac congelat
  • 1 cartof taiat felii subtiri
  • 4 cepe verzi tocate
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 1 cana de supa de pui, diluata cu 1 1/4 cani de apa
  • 1/4 lingurita piper negru
  • 1/8 lingurita sare
  • 3/4 cana lapte fara grasimi
  • 1 lingurita unt nesarat
  • 2 linguri rase de parmezan

Mod de preparare:

Se adauga intr-o oala spanacul congelat, feliile de cartof, ceapa verde, usturoiul, supa cu apa, piperul si sarea.Se acopera cu un capat si se lasa la fiert. Cand incepe sa clocoteasca se micsoreaza focul. Se lasa 15 minute. Se paseaza compozitia, se adauga laptele si untul si se mai lasa sa fiarba inca 5 minute. Se orneaza cu parmezan.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate