Coronavirus Update

Tarta cu spanac

Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014
Tarta cu spanac

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 400 g spanac tocat
  • 1/2 ceapa maruntita
  • 150 g branza cheddar sau alta branza tare din lapte de vaca
  • 3/4 ceasca pesmet
  • 3 oua
  • 1/4 lingurita de sare
  • 1/4 lingurita de piper


Mod de preparare:

  1. Se amesteca spanacul, ceapa, branza si pesmetul.
  2. Se mixeaza ouale, sarea si piperul pana cand amestecul devine spumos.
  3. Se incorporeaza cele doua compozitii. Se pune amestecul intr-un vas termorezistent sau tava mica. Se coace la 250 grade C, timp de 35 minute.
Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate