Coronavirus Update

Briose cu branza si ceapa

Actualizat la data de: 29 Iulie 2015
Briose cu branza si ceapa

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Usor de tolerat de persoanele care sufera de ciroza hepatica, briosele cu branza si ceapa sunt hranitoare, delicioase si eficiente in stimularea apetitului alimentar.

Ingrediente:

  • 120 g faina alba cu agent de crestere
  • 120 g faina integrala
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 sfert de lingurita piper negru
  • 1 ceapa mica, data pe razatoare
  • 100 g branza degresata, rasa
  • 2 oua
  • 100 g lapte degresat

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius. Amestecati ambele tipuri de faina, praful de copt, piperul, ceapa data pe razatoare si branza rasa. Separat, bateti bine ouale impreuna cu laptele. Turnati aceasta mixtura in mijlocul amestecului de faina si amestecati cu grija, pana cand obtineti un aluat omogen (nu insistati prea mult, altfel briosele vor avea o consistenta prea tare).

Turnatul aluatul in forme de briose si coaceti-le 20-30 de minute (verificati cu o scobitoare daca s-au copt bine in mijloc). Serviti preparatul imediat.

Apreciaza
1 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate