Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g paste fierte (preferabil macaroane) si resturi de branza
- 1/4 ceasca margarina
- 1/4 ceasca lapte
- 1 cana de pui gatit, taiat marunt
- 1 cana de rosii de la conserva tocate
- 1/3 ceasca piper verde tocat
- (dupa gust, usturoi sau ceapa sau alte condimente preferate)
Mod de preparare:
- Se topeste margarina intr-o cratita, la foc mic.
- Se adauga laptele, puiul si se lasa putin la calit, amestecand bine, timp de 2-3 minute.
- Se amesteca rosiile de la conserva, piperul, pastele si branza si se pune cratita la cuptor timp de 10 minute.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Macaroane cu doua feluri de branza
-
Macaroane cu branza
-
Paste fusilli cu pui
-
Ingrijirea parului dupa tratamentul PRP - ce sa faci si ce sa eviti
-
SPF 15, 30 sau 50: Cum sfatuiesc dermatologii sa-l folosesti
-
Macaroane cu branza, fara coacere
-
Paste cu creveti, branza degresata si lamaie
-
Salata de pui cu paste