Pui la cuptor cu migdale
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 383
Grasimi: 16 g (grasimi saturate: 4 g)
Colesterol: 91 mg
Carbohidrati: 15 g
Proteine: 41 g
Ingrediente:
- 6 bucati piept de pui fara os
- 1 ceasca paine integrala firimitata
- 30 grame parmezan ras
- 30 g migdale tocate fin
- 2 lingurite patrunjel tocat
- 1 usturoi pisat
- 1 lingurita sare
- 1/4 lingurita cimbru uscat
- piper
- 30 g ulei de masline extra
Mod de preparare:
- Se incalzeste cuptorul la 200 grade C
- Intr-un bol mediu, se amesteca painea, parmezanul, migdalele, patrunjelul, usturoiul, sarea, cimbrul si piperul.
- Se unge tava cu ulei.
- Ungeti bucatile de piept cu ulei, apoi presati-le in umplutura din bol.
- Asezati pieptul in tava si coaceti-l la cuptor circa 20 de minute - (pana puteti infige furculita in carne).
Atentie: nu intoarceti bucatile de carne.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Paine alba vs paine integrala
-
Prajitura cu migdale si miere, fara faina
-
Parfait de vanilie cu migdale
-
SPF 15, 30 sau 50: Cum sfatuiesc dermatologii sa-l folosesti
-
Frumusetea pielii incepe cu tine: Reactiveaza genele tinere si schimba-ti st ...
-
Pui cu sos dulce, la cuptor
-
Pilaf cu pui
-
Salata de pui cu creveti