Pui cu sos
Actualizat la data de: 14 Noiembrie 2014

Timp de preparare: Peste 60 minute
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1.5 kg pui taiat bucati
- 1 1/2 lingura faina
- 3 lingurite sare
- 1/2 lingurita piper
- 70 g ulei de masline
- 1/2 cana de vin alb
- 1/2cana de suc de portocale proaspat stors
Mod de preparare:
- Se preincalzeste cuptorul la 180-200 C. Se trec bucatile de pui prin faina, sare si piper.
- Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si se prajeste puiul rapid pe toate partile 2-3 minute. Se aseaza puiul intr-un vas si se acopera. Se ia tigaia de pe foc.
- Se adauga vinul si sucul de portocale in tigaie si se amesteca cu restul de ulei. Sosul se toarna peste pui.
- Se pune la cuptor puiul si se lasa 1/2 de ora,timp in care se stropeste, din cand in cand, puiul - cu sosul din vas.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Pui cu sos dulce, la cuptor
-
Pui cu ciuperci si sos alb
-
Pui frantuzesc cu sos de ciuperci
-
Pantofii tai pot favoriza ciuperca unghiei? Sfaturi esentiale pentru alegere ...
-
Ce este RMN-ul si cand ai nevoie sa faci o investigatie?
-
Pui cu sos de papaya
-
Fasii de pui cu sos de miere si mustar
-
Salata cu pui, masline si portocale