Pui cu sos
Actualizat la data de: 14 Noiembrie 2014
Timp de preparare: Peste 60 minute
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1.5 kg pui taiat bucati
- 1 1/2 lingura faina
- 3 lingurite sare
- 1/2 lingurita piper
- 70 g ulei de masline
- 1/2 cana de vin alb
- 1/2cana de suc de portocale proaspat stors
Mod de preparare:
- Se preincalzeste cuptorul la 180-200 C. Se trec bucatile de pui prin faina, sare si piper.
- Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si se prajeste puiul rapid pe toate partile 2-3 minute. Se aseaza puiul intr-un vas si se acopera. Se ia tigaia de pe foc.
- Se adauga vinul si sucul de portocale in tigaie si se amesteca cu restul de ulei. Sosul se toarna peste pui.
- Se pune la cuptor puiul si se lasa 1/2 de ora,timp in care se stropeste, din cand in cand, puiul - cu sosul din vas.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor
- RMN Whole Body
- Detoxifiere naturala de primavara
- Dieta cu zmeura
- Top 15 alimente pentru persoanele cu insuficienta renala
- Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva c ...
- Alergiile la peste
- 10 sfaturi practice pentru ameliorarea simptomelor racelii
- 60 de secunde pentru o viata mai sanatoasa
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare