Pui cu ananas
Timp de preparare: 45-60 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- un pui intreg intre 1 si 2 kg, curatat de piele
- 400 ml conserva bucati ananas (fara lichidul din conserva)
- 1 lingurita rozmarin uscat
- 1/2 lingurita boia iute
- 1/2 lingurita sare
- 1/4 lingurita piper
- 1/4 lingurita ghimbir
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Se preincalzeste cuptorul la 190C. Se pune puiul intr-un vas de yena (sau alt vas cu marginile putin mai inalte). Se unge puiul cu ulei si in interior si pe exterior. Cantitatea de ananas se imparte astfel: jumatate se pune in vas, peste pui, iar cealalta jumatate se introduce in interiorul puiului. Intr-un castron mic se amesteca rozmarinul, boiaua iute, sarea, piperul si ghimbirul. Se presara amestecul peste pui.
Se acopera cu un capac, se introduce in cuptor, la foc potrivit pana se coace in interior.
Va dorim pofta buna!
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programează-te rapid la medicii recomandați de SfatulMedicului.ro prin serviciul de programări Clickmed
Găsești peste 7500 de medici cu program disponibil
Alege medicul potrivit pentru: Retete cu carne .
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare


Piept de pui cu ananas
Dieta cu ananas reguli si beneficii
Pui frantuzesc cu sos de ciuperci
Sanatatea respiratorie in sezonul rece: rolul farmacistului
Cosuri cadou cu bauturi premium si delicii de calitate, cheia unui rasfat fa ...
Supa rece de ananas
Prajitura cu morcovi si ananas
Pilaf cu pui
Cuscus cu pui si dovlecel
Pui cu sos
Orez fiert cu broccoli si pui
Paste fusilli cu pui
Pui la cuptor cu nuci si rozmarin
Importanta RMN-ului pentru diagnosticarea precoce a afectiunilor
Friptura de pui pe gratar cu lamaie
Salata de pui cu paste