Vita cu sos
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014

Timp de preparare: 45-60 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie (100 g):
Calorii: 340
Proteine: 32.5 g
Grasimi: 21.3 g
Glucide: 7.27
Ingrediente:
- 300 g pulpa de vita fiarta
- 40 g morcov fiert
- 100 g sos de lapte
- 40 g smantana groasa
- 10 g unt
Sosul de lapte:
- Se prepara sosul din 2 linguri de faina si 2 linguri de unt.
- Se stinge cu lapte clocotit si se condimenteaza cu sare.
Mod de preparare:
- Se taie carnea in fasii subtiri.
- Se da morcovul prin razatoare si se amesteca cu carnea, sosul de lapte si smantana groasa. Se amesteca si se pun la fiert la foc mic.
- Se aseaza in farfurie si se adauga unt topit.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
-
Antraxul
-
Encefalopatia spongiforma bovina - Boala vacii nebune
-
Carnea de porc: beneficii si riscuri
-
Doi tineri au găsit o banană uriașă, de peste 2 kg. Ce au făcut cu fructul FOTO
-
Secretele alimentatiei sanatoase si ale portiilor controlate
-
Florin Dumitrescu a slăbit 10 kilograme în 21 de zile. Dieta pe care a ținut-o: „A dat un randament mult mai bun”
-
Beneficiile pentru sanatatea generala a consumului de merisoare
-
Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor
-
10 pericole alimentare
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
-
Cum evitam infectiile urinare vara?
-
Program de internship destinat studentilor farmacisti pentru dezvoltarea abilitatilor profesionale, in vederea unei cariere de succes
-
Preventie pentru infarctul miocardic acut. In luna august, la ARES pacientii beneficiaza gratuit de diagnosticul minim invaziv al arterelor inimii, in baza biletului de trimitere
Tipuri de diete si regimuri alimentare