Salata cu morcov si mar
Actualizat la data de: 02 Iulie 2009
Pentru: 4 portii
Dificultate: usoara
- 280 g morcovi
- 160 g mere
- 120 g prune
- 20 g zahar
- 80 g branza fara grasimi
- Se curata morcovul si se taie pai.
- Se curata merele si se taie felii.
- Se fierb prunele 20 de minute apoi se taie bucatele.
- Se amesteca toate ingredientele de la punctele 1,2 si 3 si se adauga zaharul.
- Se aseaza in farfurie si se orneaza cu branza.
Valori nutritive/portie (165 g):
Calorii: 238
Proteine: 1.6 g
Lipide: 3.9 g
Glucide: 48.9
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programează-te rapid la medicii recomandați de SfatulMedicului.ro prin serviciul de programări Clickmed
Găsești peste 7500 de medici cu program disponibil
Alege medicul potrivit pentru: Retete .
Tehnician CT Affidea Alexandria
Exmed - Alexandria Libertatii - Alexandria
Dr. Bogdan Maria
Life Dental Spa Bucuresti-Victoriei - Bucuresti
Dr. Paius Liana
Sanmed Valcea Clinica - Ramnicu Valcea
Dr. Telehoi Andreea
ABC Medical Center Murfatlar - Murfatlar
Dr. Amza Cristina
Clinica Medima - Virtutii - Bucuresti
Dr. Geanina Spulber
Memormed- George Georgescu - Bucuresti
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare


Salata cu ridichi si castraveti
Salata de dovlecei cu fructe
Suc de morcovi cu lamaie
Cum recunosti rapid un accident vascular cerebral. Cele trei semne care salv ...
Dupa operatiile cardiace sau episoadele post-acute, incepe adevarata lupta: ...
Vita cu sos
Salata de vara
Salata Primavara
Salata cu rosii, ardei si branza
Salata de legume cu peste
Salata cu crab
Macaroane cu branza si legume
Pate dietetic
Sanatatea respiratorie in sezonul rece: rolul farmacistului
Salata de pui cu legume
Salata de pui cu creveti