Pate dietetic
Actualizat la data de: 14 Noiembrie 2014

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie (55g):
Calorii: 150
Proteine: 11.3 g
Grasimi: 10.4 g
Glucide: 2.5 g
Ingrediente:
- 240 g ficat de vita
- 40 g ceapa
- 40 g morcovi
- 80 g lapte
- sare
Mod de preparare:
- Se taie ficatul bucati
- Se fierb ficatul, ceapa si morcovii, apoi se lasa la racit. Se trec apoi prin masina de carne.
- Pasta obtinuta se amesteca bine cu lapte si unt.
- Se serveste pe paine.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
2 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
-
Diareea la copii - sfaturi dietetice
-
Interventii chirurgicale efectuate in cadrul Spitalului
-
6 produse dietetice care ingrasa
-
Imaginea cu care Florin Ristei a pus stop zvonurilor privind despărțirea de Naomi Hedman
-
Alimente mai putin sanatoase care pot contribui la scaderea in greutate
-
Corina Dănilă, înlocuită în emisiunea de la TVR 1. Fosta iubită a lui Mihai Bendeac va prezenta „Gala Umorului”
-
Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva c ...
-
Copilul de la 1 la 3 ani: autonom sau temator?
-
Trezitul de dimineata te mentine slab si fericit
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare