Omleta cu spanac
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014

Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 buchete de spanac proaspat
- 1 ou
- 1 felie de paine cu seminte
- sare
- unt
Mod de preparare:
- Se spala si se taie spanacul.
- Se bate bine oul si se amesteca cu spanacul.
- Se coace la foc mic in unt si se condimenteaza cu sare.
- Se prajeste painea.
- Se serveste calda.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Fritatta (omleta) cu spanac
-
Omleta cu praz si branza Brie
-
Penne cu spanac
-
Boala von Willebrand in Romania: o realitate ascunsa, ce vine cu o solutie d ...
-
Ingrijirea parului dupa tratamentul PRP - ce sa faci si ce sa eviti
-
Sos de spanac cu iaurt si usturoi
-
Omleta cu spaghete
-
Adevarul despre bauturile dietetice carbogazoase
-
Frittata cu feta si spanac
-
Salata de capsuni cu spanac
-
Supa crema de spanac cu smantana
-
Gustari cu cel mult 100 de calorii
-
11 gustari cu continut redus de carbohidrati
-
De ce cursuri si pregatiri ai nevoie pentru a deveni brancardier
-
Gustari cu continut scazut de zahar
-
12 gustari bogate in proteine care inhiba senzatia de foame