Omleta cu spanac
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014

Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 buchete de spanac proaspat
- 1 ou
- 1 felie de paine cu seminte
- sare
- unt
Mod de preparare:
- Se spala si se taie spanacul.
- Se bate bine oul si se amesteca cu spanacul.
- Se coace la foc mic in unt si se condimenteaza cu sare.
- Se prajeste painea.
- Se serveste calda.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
-
Dieta o2
-
RMN Spectroscopie Cerebrala
-
Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor
-
Horoscopul lunii aprilie, făcut de Neti Sandu. Eui sunt nativii care își schimbă radical viața
-
6 nutrienti care nu trebuie sa lipseasca din dieta copiilor
-
Doina Teodoru, prima reacție după ce ea și Scărlătescu au fost eliminați de la America Express. Ce a dezvăluit despre relația ei cu bucătarul
-
Cat inseamna o portie de fructe sau legume?
-
Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara
-
Alimente esentiale pentru oase puternice
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare