Sandwich cu ton
Actualizat la data de: 02 Iulie 2009
Pentru: 4 portii
Dificultate: usor
- 480 g franzela
- 200 g ton (conserva)
- 75 g maioneza fara grasimi
- 1 lingurita suc de lamaie
- piper
- 2 frunze salata
- 3 albusuri oua fierte (feliate)
- 2 rosii coapte feliate subtire
- marar
- Se taie franzela in jumatate pe lungime. Se extrage miezul; grosimea painii trebuie sa ramana de aproxomativ 1 cm.
- Se amesteca tonul, maioneza, sucul de lamaie si piperul.
- Se aseaza frunzele de salata pe partea de jos a franzelei.
- Peste frunze se aseaza salata de ton.
- Se aranjeaza apoi feliile de albus, rosii si mararul.
- Se acopera cu cealalta bucata de franzela si se taie felii pentru a se servi.
Reteta recomandata diabeticilor!
Valori nutritive/portie:
Calorii: 350
Proteine: 22 g
Grasimi: 4 g
Glucide: 56 mg
Colesterol: 18 mg
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Sandwich dietetic
-
Suc de morcovi cu lamaie
-
Pasta de hering cu cartofi
-
Inovatie epigenetica pentru piele: lansarea unui serum revolutionar in Romania
-
SPF 15, 30 sau 50: Cum sfatuiesc dermatologii sa-l folosesti
-
Macaroane cu branza si legume
-
Gustari cu cel mult 100 de calorii
-
Salata cu ridichi si castraveti