Bibilica cu varza
Actualizat la data de: 02 Iulie 2009
Pentru: 4 portii
Timp: 1 ora
Dificultate: usor
- 1 bibilica
- 1 ceapa mare
- 2 catei de usturoi
- 4 morcovi
- 1 radacina de telina
- 20 g unt
- 2 linguri de ulei
- 1 buchet garni
- 30 cl bere blonda
- 1 cub de pui (condiment)
- sare
- piper
- Se curata bibilica, se condimenteaza cu sare si piper si se cresteaza pe alocuri. Se curata ceapa si usturoiul, se taie bucati si se introduc in crestaturi.
- Se spala varza si se imparte in 4 parti. Morcovii si telina se curata apoi se taie in bucati.
- Intr-o tigaie, se pun la incalzit untul si o lingura de ulei, in care se prajeste rumeneste pe toate partile.
- Cand carnea capata o culoare aurie, se aseaza in prosoape de hartie, pentru a se indeparta grasimea.
- Intr-o oala, se toarna o lingura de ulei, in care se calesc ceapa, morcovul si varza. Se adauga carnea si se asezoneaza cu sare si piper.
- Continutul de stropeste cu bere si se lasa la foc mic pentru 20 de minute.
- Se adauga 1 pahar de apa calda si cubuletul de pui si se mai lasa pe foc timp de 20 de minute.
Tipsuri pentru dieta
Este o reteta echilibrata, bogata in proteine si anti-oxidanti si lipsita de grasimi.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Retete
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri
-
Dieta cu supa de varza
-
Salata de varza
-
„Pestisorul de Aur” – campania aniversara prin care Möller’s celebr ...
-
Vacantele de vara si diareea la copii : Cum sa va mentineti copiii sanatosi ...
-
Supa de varza
-
Ce beneficii ofera varza pentru sanatate
-
Salata de varza rosie cu mere