Coronavirus Update

Macaroane cu branza si legume

Publicat la data de: 26 Ianuarie 2009
Macaroane cu branza si legume

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 470
Colesterol: 76 mg
Grasimi: 23.5 g
Carbohidrati: 42.7 g
Proteine: 26.4 g

Ingrediente:

  • 2 cupe mici paste melci
  • 1 cana ceapa tocata
  • 1 catel usturoi tocat
  • 1 pahet congelat legume (mazare si morcov)
  • 2 cupe mici brocoli sau conopida
  • 2 linguri lapte
  • 1 cana branza
  • 1/2 lingurita mustar pulbere
  • 1/4 lingurita piper negru
  • 1/8 lingurita sare
  • 2 cupe branza rasa

Mod de preparare:

  1. Se pune o oala mare de apa la fiert
  2. Se adauga pastele, ceapa si usturoiul si se fierb 3 minute.
  3. Se adauga mazarea si morcovii.
  4. Intr-un bol mediu, se amesteca laptele, branza si mustarul si se condimenteaza cu piper si sare si se adauga peste paste.
  5. Se pune din nou oala la foc mic si se amesteca constant timp de 2 minute, pana ce se topeste branza.
  6. Se presara branza rasa peste portii.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
1 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate