Clickmed
programare rapida la medic

Piept de pui cu ananas

Actualizat la data de: 14 Noiembrie 2014
Piept de pui cu ananas

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 4 piepti de pui fara piele
  • 450g ananas bucati
  • 2 linguri unt
  • 1/2 ceasca zahar brun
  • sare si piper
  • 1/2 cescuta apa

Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200 grade C.
Puneti puiul intr-un vas termorezistent, in unt si jumatatea de cescuta cu apa, la cuptor, 40 de minute, sau pana s-a patruns in interior. Scoateti-l din cuptor.
Adaugati ananasul si zaharul si amestecati pieptul de pui. Introduceti din nou puiul in cuptor si lasati-l pana ce se ingroasa sosul (aproximativ inca 15 minute).

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
1 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate