Piept de pui cu ananas
Actualizat la data de: 14 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 piepti de pui fara piele
- 450g ananas bucati
- 2 linguri unt
- 1/2 ceasca zahar brun
- sare si piper
- 1/2 cescuta apa
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200 grade C.
Puneti puiul intr-un vas termorezistent, in unt si jumatatea de cescuta cu apa, la cuptor, 40 de minute, sau pana s-a patruns in interior. Scoateti-l din cuptor.
Adaugati ananasul si zaharul si amestecati pieptul de pui. Introduceti din nou puiul in cuptor si lasati-l pana ce se ingroasa sosul (aproximativ inca 15 minute).
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Proteinele: tipuri, alimentatie si cantitatea necesara
- Totul despre Colonoscopie
- Dieta de vara a persoanelor cu diabet
- Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor
- Excesul de fructe si cresterea in greutate
- Dieta restrictiva caloric
- Alimente mai putin sanatoase care pot contribui la scaderea in greutate
- Alimente recomandate pentru un somn linistit
- Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva c ...
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare