Piept de pui cu ananas
Actualizat la data de: 14 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 piepti de pui fara piele
- 450g ananas bucati
- 2 linguri unt
- 1/2 ceasca zahar brun
- sare si piper
- 1/2 cescuta apa
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200 grade C.
Puneti puiul intr-un vas termorezistent, in unt si jumatatea de cescuta cu apa, la cuptor, 40 de minute, sau pana s-a patruns in interior. Scoateti-l din cuptor.
Adaugati ananasul si zaharul si amestecati pieptul de pui. Introduceti din nou puiul in cuptor si lasati-l pana ce se ingroasa sosul (aproximativ inca 15 minute).
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programează-te rapid la medicii recomandați de SfatulMedicului.ro prin serviciul de programări Clickmed
Găsești peste 7500 de medici cu program disponibil
Alege medicul potrivit pentru: Retete cu carne .
Dr. Crisan Andrada Ioana
Hyperclinica MedLife Targu Mures - Targu Mures
Dr. Flaha Sadi
Affidea - Sema - Bucuresti
Dr. Anton Mihaela
Centrul Medical Medicii - Pitesti
Dr. Nancu Elena
Hyperclinica MedLife Favorit - Bucuresti
Tehnician RX
RMN Diagnostica SIBIU - Sibiu
Dr. Halasz Monika Ildiko
Centrul Medical Medexpert - Cluj-Napoca
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare


Pui cu ananas
Piept de pui cu lamaie si ceapa
Dieta cu ananas reguli si beneficii
Diminetile tale pot incepe fara durere de spate
7 avantaje ale unui sistem medical privat in Romania
Supa rece de ananas
Prajitura cu morcovi si ananas
Orez fiert cu broccoli si pui
Cuscus cu pui si dovlecel
Paste fusilli cu pui
Pui cu sos
Piept de pui umplut cu branza de capra
Pilaf cu pui
Sanatatea respiratorie in sezonul rece: rolul farmacistului
Salata de pui cu paste
Pui frantuzesc cu sos de ciuperci