Fasii de pui cu sos de miere si mustar
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Valori nutritive (portie):
Calorii 380
Proteine 30g
Carbohidrati 42g
Grasimi totale 10g
Grasimi saturate 2g
Grasimi monosaturate 4g
Colesterol 74 mg
Sodiu 210 mg
Potasiu 274 mg
Calciu 35mg
Ingrediente:
4 bucati de piept de pui dezosat fara piele taiat fiecare in trei fasii;
1/4 ceasca de lapte degresat;
1/4 ceasca faina;
1/4 lingurita de sare;
1/4 lingurita de piper negru pisat;
2 linguri de ulei
Pentru sos:
1/2 cana de miere;
1/4 pahar de mustar Dijon.
Mod de preparare:
Intr-un castron mare se adauga fasiile de pui. Se toarna laptele peste si se amesteca. Intr-un castron mic, se pune faina, sarea si piperul apoi se trec fasiile din pui prin acest amestec si se prajesc pe fiecare parte 2 minute.
Cand sunt gata, puneti-le pe prosoape de hartie pentru a se scurge uleiul. Turnati peste pui, sosul din miere si mustar, bine amestecat.
Va dorim pofta buna!
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Sfaturi pentru dieta alimentara de vara
- Alimentatia sanatoasa
- Solutii simple pentru a scapa de calcaiele crapate
- Pui miere in ceaiul fierbinte? Iata cat de toxic este
- Hormonii de crestere din carnea de pui - riscuri pentru sanatate
- Dieta cu miere si scortisoara
- Mierea de albine
- Mierea, intrebuintari medicinale
- Tot ce trebuie sa stii despre consumul de carne de pui: avantaje si dezavantaje
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare