Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Fasii de pui cu sos de miere si mustar

Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Fasii de pui cu sos de miere si mustar

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Valori nutritive (portie):
Calorii 380
Proteine 30g
Carbohidrati 42g
Grasimi totale 10g
Grasimi saturate 2g
Grasimi monosaturate 4g
Colesterol 74 mg
Sodiu 210 mg
Potasiu 274 mg
Calciu 35mg

Ingrediente:
4 bucati de piept de pui dezosat fara piele taiat fiecare in trei fasii;
1/4 ceasca de lapte degresat;
1/4 ceasca faina;
1/4 lingurita de sare;
1/4 lingurita de piper negru pisat;
2 linguri de ulei

Pentru sos:
1/2 cana de miere;
1/4 pahar de mustar Dijon.

Mod de preparare:
Intr-un castron mare se adauga fasiile de pui. Se toarna laptele peste si se amesteca. Intr-un castron mic, se pune faina, sarea si piperul apoi se trec fasiile din pui prin acest amestec si se prajesc pe fiecare parte 2 minute.
Cand sunt gata, puneti-le pe prosoape de hartie pentru a se scurge uleiul. Turnati peste pui, sosul din miere si mustar, bine amestecat.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate