Macaroane arabesti cu sos de iaurt si mirodenii

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g de macaroane
- 500 g de carne de vita tocata
- 1 kg de iaurt
- o capatana de usturoi
- 6 linguri de ulei de masline
- o lingura de condimente arabesti (mix all spice)
- sare
- piper
- menta proaspata
Mod de preparare:
Fierbe macaroanele intr-o oala mare plina cu apa in care ai adaugat doua linguri de ulei de masline. Sareaza carnea si las-o la inabusit intr-un alt vas, alaturi de celelalte 4 linguri de ulei, pana cand apa din acesta scade in totalitate si carnea capata o culoare roz-maronie.
Amesteca macaroanele cu carnea cat timp sunt calde si stropeste-le cu un sos din iaurt cu usturoi in care ai adaugat mixul de condimente, sare si piper. Serveste macaroanele in farfurii adanci si decoreaza-le cu frunze de menta proaspata.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
-
Iaurtul
-
RMN Spectroscopie Cerebrala
-
Inca un motiv pentru a consuma iaurt
-
Lucrarile la o autostrada din Romania sunt in avans fata de graficul asumat
-
Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?
-
Cum ne vorbeste subconstientul?
-
Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete!
-
Capsunile: surse naturale de antioxidanti
-
Micul dejun al copilului, idei si trucuri pentru mamici
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Citeste si
Arhiva-
10 pericole alimentare
Generalitati Dieta ideala, cea care poate pune bazele unei sanatati de invidiat, se bazeaza pe combinarea echilibrata a celor 3 principii alimentare, astfel: carbohidrati 55%, proteine 15%, lipide sub 30%. Un aport de fibre cuprins intre 20- 30 grame/zi este...citeste mai mult