File de pastrav cu sos de portocale
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Dislipidemia este o afectiune caracterizata printr-un dezechilibru al nivelului lipidelor din sange, iar tratarea ei impune, printre altele, un regim alimentar cu continut scazut de grasimi.
Fileul de pastrav cu sos de portocale este o reteta care nu contine deloc grasimi:
Ingrediente:
- 5 fileuri de pastrav
- 3/4 cana suc de portocale
- 1 lingurita rasa de cimbru
- 1 lingurita coaja rasa de portocala
- sare
- piper
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius. Spala bine si asaza fileurile intr-o tava sau intr-un vas termorezistent. Acopera pestele cu sucul de portocale, condimenteaza-l cu coaja rasa de portocala, cimbru, sare si piper si baga tava la cuptor, timp de 12-15 minute.
Fileul de pastrav cu sos de portocale se serveste alaturi de o garnitura de cartofi copti, legume gatite la aburi sau orez.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Terapia cu vacuum, un mod rapid de a scapa de celulita
- Sforaitul, simptome si tratament
- Spaghetele - informatii nutritionale
- Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete!
- Chistul glandelor Bartholin - bartholinita
- Spune STOP celulitei cu ajutorul tratamentelor naturiste!
- Produsele cosmetice: mit si adevar
- Fructele goji – beneficii si efecte secundare
- Alaptarea
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare