Coronavirus Update

File de pastrav cu sos de portocale

Actualizat la data de: 13 Octombrie 2014
  File de pastrav cu sos de portocale

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Dislipidemia este o afectiune caracterizata printr-un dezechilibru al nivelului lipidelor din sange, iar tratarea ei impune, printre altele, un regim alimentar cu continut scazut de grasimi.

Fileul de pastrav cu sos de portocale este o reteta care nu contine deloc grasimi:

Ingrediente:

  • 5 fileuri de pastrav
  • 3/4 cana suc de portocale
  • 1 lingurita rasa de cimbru
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius. Spala bine si asaza fileurile intr-o tava sau intr-un vas termorezistent. Acopera pestele cu sucul de portocale, condimenteaza-l cu coaja rasa de portocala, cimbru, sare si piper si baga tava la cuptor, timp de 12-15 minute.

Fileul de pastrav cu sos de portocale se serveste alaturi de o garnitura de cartofi copti, legume gatite la aburi sau orez.

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate