Coronavirus Update

File de cod la gratar cu sos de rosii coapte

Publicat la data de: 31 Octombrie 2014
File de cod la gratar cu sos de rosii coapte

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Fileul de cod la gratar cu sos de rosii coapte, masline si capere este o reteta simpla, hranitoare si recomandata in cazul regimului pentru diabet de tip 1.

Ingrediente:

  • 500 g file cod
  • 200 g rosii
  • 4 masline
  • 1 lingura de capere din conserva
  • 1 lingura de ceapa tocata marunt
  • 1 lingurita de otet balsamic
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 plingurita piper

Mod de preparare:

Incinge gratarul si pune fileurile de peste pe el, asezonate cu ulei de masline, sare si piper. Pune rosiile spalate intr-o tava, stropeste-le cu ulei de masline si baga-le la cuptor, pana se inmoaie.

Prepara sosul, amestecand rosiile coapte zdrobite cu maslinele tocate marunt, caperele, ceapa si otetul balsamic.

Asaza fileurile de cod pe un platou si toarna sosul peste ele.

Apreciaza
1 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate