Somon la gratar II
Actualizat la data de: 14 Noiembrie 2014

Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale:
Calorii: 312
Colesterol: 67 mg
Carbohidrati: 19 g
Fibre: 6 g
Proteine: 27 g
Ingrediente:
- 2 cepe verzi sau praz taiate marunt
- 500 gr file de somon
- 1 lingura ulei de masline
- 1 1/2 linguri suc de lamaie
- 1 lingura marar proaspat tocat
- piper
- 1 lamaie, taiata felii
Mod de preparare:
- Incingeti bine gratarul. Puneti pe gratar o folie de aluminiu pe care puneti ceapa taiata marunt.
- Asezati file-ul de somon cu partea cu piele in interior, peste ceapa. Adaugati apoi peste peste uleiul, suc de lamaie, marar si pipier. Lasati-l la fript aproximativ 10-15 minute, in functie de grosimea fileului sau pana cand carnea de peste devine opaca. Serviti-l alaturi de feliile de lamaie.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Retete cu peste
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Somon la gratar I
-
Somon pe gratar cu garnitura de orez brun
-
Somon la gratar cu cartofi natur
-
Controlul electrolitilor & consultanta pentru apa potabila in München – a ...
-
Vacantele de vara si diareea la copii : Cum sa va mentineti copiii sanatosi ...
-
Salata de somon cu piersici
-
Siguranta alimentelor la gratar
-
Legatura dintre gratar si cancer. Cum prevenim efectele nocive?
-
10 alimente si preparate bune de gatit pe gratar
-
Burger cu somon
-
Sandvici cu ou si somon
-
Friptura de pui pe gratar cu lamaie
-
Idei de preparare si servire sanatoasa a alimentelor pe gratar in timpul verii
-
Ce poti face cand lumina farurilor devine un pericol invizibil pentru ochii tai
-
File de cod la gratar cu sos de rosii coapte
-
6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber