Coronavirus Update

Salata de ardei preparati pe gratar

Actualizat la data de: 13 Ianuarie 2015
Salata de ardei preparati pe gratar

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Salata de ardei preparati pe gratar nu este doar o sursa excelenta de vitamine si minerale, ci si un fel de mancare care poate fi consumat in siguranta de persoanele care sufera de boala Crohn. Fibrele din fructele si legumele proaspete pot agrava simptomele acestei tulburari, insa prepararea lor termica inlatura acest inconvenient.

Ingrediente:

  • 4 ardei grasi medii, de mai multe culori, taiati in jumatate si curatati de seminte
  • 30 grame de masline negre, fara samburi si feliate
  • 30 grame de rosii uscate
  • 1 lingura de ulei extravirgin de masline
  • 1 lingura de otet balsamic
  • un praf de sare

Mod de preparare:

Coaceti ardeii pe gratar, la foc potrivit, cate 5 minute pe fiecare parte. Cand se racesc suficient pentru a putea fi manevrati, taiati-i in cubulete si amestecati-i intr-un bol cu maslinele, rosiile uscate, uleiul, otetul si sarea. Serviti preparatul imediat.

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate