Coronavirus Update

File de peste cu sos de rosii

Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
File de peste cu sos de rosii

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:
200 g rosii proaspete sau intregi la conserva, tocate cubulete;
500 g peste alb file;
1/2 lingurita sare;
1/4 lingurita piper;
1/4 ceasca pesmet;
2 lingurite patrunjel uscat;
2 lingurite unt topit;
2 catei de usturoi;

Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius. Puneti intr-un vas termorezistent jumatate din cantitatea de rosii. Asezati deasupra pestele. Presarati sare si piper peste el. Adaugati restul de tomate. Amestecati pesmetul, patrunjelul, unul si usturoiul. Turnati amestecul peste peste. Introduceti vasul la cuptor si lasati-l pana cand carnea de peste poate fi desprinsa usor cu furculita (aproximativ 20 de minute).

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate