File de peste cu sos de rosii

Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
200 g rosii proaspete sau intregi la conserva, tocate cubulete;
500 g peste alb file;
1/2 lingurita sare;
1/4 lingurita piper;
1/4 ceasca pesmet;
2 lingurite patrunjel uscat;
2 lingurite unt topit;
2 catei de usturoi;
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius. Puneti intr-un vas termorezistent jumatate din cantitatea de rosii. Asezati deasupra pestele. Presarati sare si piper peste el. Adaugati restul de tomate. Amestecati pesmetul, patrunjelul, unul si usturoiul. Turnati amestecul peste peste. Introduceti vasul la cuptor si lasati-l pana cand carnea de peste poate fi desprinsa usor cu furculita (aproximativ 20 de minute).
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Retete cu peste
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
File de cod la gratar cu sos de rosii coapte
-
Sos de rosii pentru spaghete
-
File de pastrav cu sos de portocale
-
Controlul electrolitilor & consultanta pentru apa potabila in München – a ...
-
Pantofii tai pot favoriza ciuperca unghiei? Sfaturi esentiale pentru alegere ...
-
Crap cu sos de rosii si ardei
-
Supa de rosii
-
Peste cu lamaie si usturoi