Peste cu lamaie si usturoi

Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
500 g file de peste (orice peste alb preferati)
1 lingurita de suc de lamaie
1/2 coaja de lamaie
1 lingurita ulei vegetal
2 catei pisati de usturoi
1 lingurita de unt
Mod de preparare:
Intr-un castron se amesteca sucul de lamaie, uleiul, coaja de lamaie si usturoiul.
La foc mic, intr-o tigaie untul este pus la topit.
Se scurge bine pestele, dupa care se scufunda in amestecul din castronel (prezentat mai sus).
La foc mic, se prajeste fileul pe ambele parti pana devine fraged. Timp de 5-10 minute.
Va dorim pofta buna!
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Retete cu peste
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Prajitura cu lamaie
-
Tarta dietetica cu lamaie
-
Paste cu sparanghel si lamaie
-
Pantofii tai pot favoriza ciuperca unghiei? Sfaturi esentiale pentru alegere ...
-
Vacantele de vara si diareea la copii : Cum sa va mentineti copiii sanatosi ...
-
Peste Ceviche
-
Piept de pui cu lamaie si ceapa
-
De ce este bine sa bei apa cu lamaie. Beneficii surprinzatoare!
-
Friptura de pui pe gratar cu lamaie
-
Paste cu sos de lamaie
-
Top 8 remedii naturale cu lamaie, preparate acasa
-
Cocktail cu lamaie si ghimbir
-
Dieta de detoxifiere cu lamaie
-
Ingrijirea unghiilor dupa tratamentul antifungic: Pasii esentiali pentru o r ...
-
Tratarea bolilor cu suc de lamaie
-
File de peste cu sos de rosii