Coronavirus Update

Peste cu lamaie si usturoi

Publicat la data de: 23 Iunie 2010
Peste cu lamaie si usturoi

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

500 g file de peste (orice peste alb preferati)
1 lingurita de suc de lamaie
1/2 coaja de lamaie
1 lingurita ulei vegetal
2 catei pisati de usturoi
1 lingurita de unt

Mod de preparare:
Intr-un castron se amesteca sucul de lamaie, uleiul, coaja de lamaie si usturoiul.
La foc mic, intr-o tigaie untul este pus la topit.
Se scurge bine pestele, dupa care se scufunda in amestecul din castronel (prezentat mai sus).
La foc mic, se prajeste fileul pe ambele parti pana devine fraged. Timp de 5-10 minute.


Va dorim pofta buna!

Apreciaza
1 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate