Pasta de hering cu cartofi
Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie (60g):
Calorii: 140
Proteine: 5 g
Grasimi: 10.5
Glucide: 6.2 g
Ingrediente:
- 100 g hering
- 120 g cartofi
- 40 g lapte
- 40 g unt
- 20 g patrunjel
Mod de preparare:
- Se trece fileul prin masina de tocat.
- Se fierb cartofii, se maruntesc (piure) apoi se lasa la racit.
- Se amesteca bine piureul cu pasta de hering si se adauga laptele si untul.
- Se aseaza in farfurie si se orneaza cu verdeata.
- Se serveste pe paine.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programează-te rapid la medicii recomandați de SfatulMedicului.ro prin serviciul de programări Clickmed
Găsești peste 7500 de medici cu program disponibil
Alege medicul potrivit pentru: Retete cu peste .
Dr. Tanase Mihai Ionut
Hyperclinica MedLife PDR Turnului Brasov - Brasov
Dr. Rosianu Adrian Victor
Hyperclinica MedLife Titan - Bucuresti
Dr. Ionita Mariana
Hyperclinica MedLife Grivita - Bucuresti
Dr. Grasa Monica
Hyperclinica MedLife Constanta - Constanta
Dr. Spatariu Paula Bianca
Clinica NORD Suceava - Suceava
Dr. Harangus Antonia
Clinica Alergocenter - Cluj-Napoca
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare


Suc de morcovi cu lamaie
Sandwich cu ton
Pate dietetic
Sanatatea respiratorie in sezonul rece: rolul farmacistului
Cosuri cadou cu bauturi premium si delicii de calitate, cheia unui rasfat fa ...
Supa de legume cu porumb
Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou
Salata cu ridichi si castraveti
Gustari care ard calorii
Vita cu sos
Gustari cu cel mult 100 de calorii
Salata de dovlecei cu fructe
Supa de dovleac cu lapte
Importanta RMN-ului pentru diagnosticarea precoce a afectiunilor
Dovlecei bulgaresti
Fasole rosie cu legume