Clickmed
programare rapida la medic

Salata de ton marinat

Actualizat la data de: 11 Noiembrie 2014
Salata de ton marinat

Timp de preparare: 45-60 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 4 linguri ulei de masline
  • 200 g fileu proaspat de ton
  • 1 morcov
  • 40 g de ciuperci la conserva
  • 4 g de piper roz
  • 3 linguri de otet de vin rosu
  • 200 g spanac tanar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  1. Fileurile de ton se taie cuburi, apoi se marineaza cu otet aromatizat de vin rosu, piper roz si putina sare.
  2. Continutul se lasa la marinat in frigider timp de cel putin o ora.
  3. Taiati tulpinile spanacului, spalati-le in mai multe ape, apoi scurgeti-le bine si lasati-le sa se usuce.
  4. Spalati ciupertile si taiati-le in cuburi.
  5. Curatati morcovul, spalati-l si taiati-l cuburi sau dati-l prin razatoare.
  6. Pe un platou, asezati spanacul in mijloc si ornati-l cu pestele marinat.
  7. Presarati ciupercile si morcovii si adaugati sare si piper.
  8. Stropiti continutul cu ulei de masline, chiar inainte de servire.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate