Salata de ton marinat
Actualizat la data de: 11 Noiembrie 2014

Timp de preparare: 45-60 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 linguri ulei de masline
- 200 g fileu proaspat de ton
- 1 morcov
- 40 g de ciuperci la conserva
- 4 g de piper roz
- 3 linguri de otet de vin rosu
- 200 g spanac tanar
- sare
- piper
Mod de preparare:
- Fileurile de ton se taie cuburi, apoi se marineaza cu otet aromatizat de vin rosu, piper roz si putina sare.
- Continutul se lasa la marinat in frigider timp de cel putin o ora.
- Taiati tulpinile spanacului, spalati-le in mai multe ape, apoi scurgeti-le bine si lasati-le sa se usuce.
- Spalati ciupertile si taiati-le in cuburi.
- Curatati morcovul, spalati-l si taiati-l cuburi sau dati-l prin razatoare.
- Pe un platou, asezati spanacul in mijloc si ornati-l cu pestele marinat.
- Presarati ciupercile si morcovii si adaugati sare si piper.
- Stropiti continutul cu ulei de masline, chiar inainte de servire.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Salata de ton cu avocado
-
Salata de ton cu mazare
-
Salata mediteraneana cu fasole si ton
-
Boala von Willebrand in Romania: o realitate ascunsa, ce vine cu o solutie d ...
-
Bruxismul si Anxietatea: Ce iti revela dintii despre starea ta emotionala
-
Chiftele de varza si ton
-
Burger cu ton
-
Placinta de orez cu ton