Supa din carne de vita cu spanac
Actualizat la data de: 27 Octombrie 2014

Timp de preparare: 45-60 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 g spanac proaspat
- 1 ceapa verde sau praz
- 1 catel de usturoi
- 250 g carne de vita tocata
- 1 lingurita sos de soia
- 1 lingurita sare
- piper
Mod de preparare:
- Se spala bine spanacul si se taie, se marunteste ceapa, se amesteca usturoiul pisat cu carnea tocata.
- Se pune apa la fiert. Se adauga carnea si se lasa sa fiarba. Se ia spuma de la fiertura cu o spumiera.
- Adaugati spanacul, ceapa, usturoiul, sosul de soia si piperul. Micsorati focul si lasati supa sa fiarba timp de 15-20 minute.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Supe
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare