Supa din carne de vita cu spanac
Actualizat la data de: 27 Octombrie 2014
Timp de preparare: 45-60 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 g spanac proaspat
- 1 ceapa verde sau praz
- 1 catel de usturoi
- 250 g carne de vita tocata
- 1 lingurita sos de soia
- 1 lingurita sare
- piper
Mod de preparare:
- Se spala bine spanacul si se taie, se marunteste ceapa, se amesteca usturoiul pisat cu carnea tocata.
- Se pune apa la fiert. Se adauga carnea si se lasa sa fiarba. Se ia spuma de la fiertura cu o spumiera.
- Adaugati spanacul, ceapa, usturoiul, sosul de soia si piperul. Micsorati focul si lasati supa sa fiarba timp de 15-20 minute.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programează-te rapid la medicii recomandați de SfatulMedicului.ro prin serviciul de programări Clickmed
Găsești peste 7500 de medici cu program disponibil
Alege medicul potrivit pentru: Supe .
Dr. Demiras Leonard
Sfanta Maria - Clinica Ghencea Medical Center - Bucuresti
Dr. Nae Adriana
Bio Terra Med Primaverii - Bucuresti
Dr. Sminticiuc Carmen
Sanmed Valcea Clinica - Ramnicu Valcea
Dr. Enache Oana Cristina
Centrokinetic - Dristor - Bucuresti
Dr. Turcu Eugen
Affidea - Biomed Scan Vitan - Bucuresti
Dr. Palancianu Catalina Elena
Centrul medical MedLife Micromedica - Roman - Roman
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare


Supa de ceapa
Supa crema de spanac cu smantana
Supa de vita cu legume
Cum recunosti rapid un accident vascular cerebral. Cele trei semne care salv ...
Dupa operatiile cardiace sau episoadele post-acute, incepe adevarata lupta: ...
Supa crema de spanac
Supa de pui
Supa de mazare si spanac
Tarta cu spanac
Friptura de vita cu vinete
Supa de vita cu orz
Tocanita de vita cu vin rosu
Supa de dovlecel
Colagenul in curele de slabire: cum sustine pielea si articulatiile in timpu ...
Friptura de vita cu ciuperci
Dieta cu supa de varza