Friptura de vita cu vinete
Actualizat la data de: 14 Noiembrie 2014
Timp de preparare: Peste 60 minute
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 vanata
- 1/3 ulei de gatit
- 450 g de carne de vita tocata
- 2 cescute de ceapa tocata
- 450 g rosii taiate cuburi
- 1/3 cesti orez nefiert
- 1 1/2 linguri de usturoi cu sare
- 1 lingurita de sare
- 1/4 lingurita piper
Mod de preparare:
- Vinetele in coaja se taie in felii de 2 cm. Se calesc usor in ulei fierbinte,intr-o tigaie mare. Scoteti-le din tigaie.
- Se adauga in tigaie carnea de vita si ceapa, se amesteca frecvent pana cand carnea de vita se rumeneste.
- Se adauga rosiile, orezul, usturoiul cu sare, piper si se lasa la fiert.
- Puneti bucatile de vinete intr-un vas termorezistent. Se umple vasul pe jumatate cu carne din compozitia cu carne de vita. Repetati in straturi.
- Se acopera vasul si se coace in cuptor la 250 grade C timp de o ora.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Alimente si bauturi care va pot ingrasa pe timp de vara
- 6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber
- Ce ingrediente contin cele mai folosite condimente din lume
- Vinetele, beneficii si retete sanatoase
- Ai alergie la vinete? La ce alte alimente trebuie sa renunti
- Poftele din sarcina - de la normal la patologic
- Encefalopatia spongiforma bovina - Boala vacii nebune
- Secretele alimentatiei sanatoase si ale portiilor controlate
- Boala Raynaud si fenomenul Raynaud
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare