Friptura de porc cu mere glazurate
Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 bucati de antricot (porc) pentru friptura
- 6 mere
- 1/4 ceasca suc de mere
- 3 linguri de zahar brun
- 1 lingurita de ghimbir maruntit
Mod de preparare:
- Frecati cu sare si piper friptura. Prajiti putin friptura pentru a elimina excesul de grasime.
- Scoateti samburii de la mere si taiati-le in 4. Puneti merele intr-un vas termorezistent, iar deasupra puneti friptura. Adaugati sucul de mere pe care l-ati amestecat cu zahar si ghimbir. Cu o lingura turnati bine peste suprafata superioara a fripturii, sosul.
- Acoperiti vasul si lasati-l 10-12 minute la cuptor sau pana este gata.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- 8 preparate culinare de toamna periculoase pentru silueta
- Dr. Vladislav Brasoveanu si Dr. Dragos Romanesc
- Diabetul - boala care se agraveaza de Sarbatori
- Merele si bananele in alimentatia copiilor
- Otetul de mere: remediu natural pentru o viata mai sanatoasa!
- Carnea de porc: beneficii si riscuri
- Merele - beneficii uimitoare pentru sanatate
- Dieta cu 3 mere pe zi
- Informatii surprinzatoare despre mere
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare