Clickmed
programare rapida la medic

Friptura de porc cu mere glazurate

Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Friptura de porc cu mere glazurate

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 4 bucati de antricot (porc) pentru friptura
  • 6 mere
  • 1/4 ceasca suc de mere
  • 3 linguri de zahar brun
  • 1 lingurita de ghimbir maruntit

Mod de preparare:

  1. Frecati cu sare si piper friptura. Prajiti putin friptura pentru a elimina excesul de grasime.
  2. Scoateti samburii de la mere si taiati-le in 4. Puneti merele intr-un vas termorezistent, iar deasupra puneti friptura. Adaugati sucul de mere pe care l-ati amestecat cu zahar si ghimbir. Cu o lingura turnati bine peste suprafata superioara a fripturii, sosul.
  3. Acoperiti vasul si lasati-l 10-12 minute la cuptor sau pana este gata.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate