Mere coapte cu ghimbir si miere
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Merele coapte cu ghimbir si miere sunt un desert usor de tolerat de sistemul digestiv dupa reprizele severe de varsaturi. Este preparat din ingrediente cu rol in ameliorarea senzatiei de greata si in intarirea organismului dupa aceasta suferinta fizica:
Ingrediente:
- 2 mere semidulci
- 1/2 lingurita ghimbir ras
- 1/2 lingurita scortisoara
- 1 lingura de miere
Mod de preparare:
Curata merele si scoate-le cotorul si semintele. Asaza-le intr-un vas de iena tapetat cu putin unt. Asezoneaza-le cu scortisoara, ghimbir si miere si baga-le la cuptor, 30 de minute, pana cand se inmoaie. Le poti coace mai rapid la cuptorul cu microunde, in doar cateva minute. Este important sa nu inlocuiesti mierea cu zahar si nici sa nu consumi desertul cu frisca, inghetata sau alte preparate cu lapte, care iti pot inrautati starea.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Dieta cu zmeura
- Sforaitul, simptome si tratament
- Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor
- Carceii - remedii naturiste
- Sfaturi pentru controlul aciditatii gastrice
- Gustari cu cel mult 100 de calorii
- Remedii naturale la domiciliu pentru celulita
- Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri
- 4 retete de desert sanatoase si apetisante
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare