Mere coapte cu ghimbir si miere
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Merele coapte cu ghimbir si miere sunt un desert usor de tolerat de sistemul digestiv dupa reprizele severe de varsaturi. Este preparat din ingrediente cu rol in ameliorarea senzatiei de greata si in intarirea organismului dupa aceasta suferinta fizica:
Ingrediente:
- 2 mere semidulci
- 1/2 lingurita ghimbir ras
- 1/2 lingurita scortisoara
- 1 lingura de miere
Mod de preparare:
Curata merele si scoate-le cotorul si semintele. Asaza-le intr-un vas de iena tapetat cu putin unt. Asezoneaza-le cu scortisoara, ghimbir si miere si baga-le la cuptor, 30 de minute, pana cand se inmoaie. Le poti coace mai rapid la cuptorul cu microunde, in doar cateva minute. Este important sa nu inlocuiesti mierea cu zahar si nici sa nu consumi desertul cu frisca, inghetata sau alte preparate cu lapte, care iti pot inrautati starea.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programează-te rapid la medicii recomandați de SfatulMedicului.ro prin serviciul de programări Clickmed
Găsești peste 7500 de medici cu program disponibil
Alege medicul potrivit pentru: Deserturi dietetice .
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare


Mere coapte cu scortisoara
Mere coapte
Dieta cu mere
Sanatatea respiratorie in sezonul rece: rolul farmacistului
Cosuri cadou cu bauturi premium si delicii de calitate, cheia unui rasfat fa ...
Friptura de porc cu mere glazurate
Cocktail cu lamaie si ghimbir
Sufleu de ou cu mere
Dieta cu 3 mere pe zi
File de cod la gratar cu sos de rosii coapte
Prajitura cu mere si caramel
Fursecuri cu cereale, prune si mere
Informatii surprinzatoare despre mere
Importanta RMN-ului pentru diagnosticarea precoce a afectiunilor
Dieta cu miere si scortisoara
Suc de mere, morcovi si piersici