Mere coapte
Actualizat la data de: 20 Octombrie 2014

Timp de preparare: Mai putin de 15 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale:
Calorii: 223
Proteine: 1,8 g
Glucide:57,1
Grasimi si Colesterol: 0
Ingrediente:
Mod de preparare:
- Se spala marul, se scobeste de samburi fara a se taia.
- In mijloc se pun stafidele, zaharul si nuca.
- Se stropesc cu apa. Se pun cateva linguri de apa si in vasul in care se vor coace merele.
- Se coc la foc iute, aproximativ 45 de minute pana se inmoaie si se rumenesc.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Suc de mere cu lapte
-
Otetul din cidru de mere si beneficiile sale pentru sanatate
-
Informatii surprinzatoare despre mere
-
File de cod la gratar cu sos de rosii coapte
-
Otetul de mere: remediu natural pentru o viata mai sanatoasa!
-
Medicii urologi actualizeaza modul in care trateaza Infectia urinara – Iat ...
-
Cocktail de banane si piersici
-
Fursecuri cu cereale, prune si mere