Cocktail de banane si piersici
Actualizat la data de: 10 Octombrie 2014
Timp de preparare: Mai putin de 15 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 128
Proteine: 2 g
Grasimi: 0.1 g
Glucide: 32 g
Colesterol: 0
Ingrediente:
- 60 g piersici proaspete
- 1 banana coapta
- 1/2 cana suc de ananas neindulcit
- 35 g crema de vanilie fara zahar si grasimi
Mod de preparare:
- Se decojesc piersicile si se toaca.
- Se curata banana si se taie felii.
- Se adauga toate ingredientele in blender si se amesteca bine.
- Se toarna in pahare inalte si se serveste.
Bautura recomandata diabeticilor!
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programează-te rapid la medicii recomandați de SfatulMedicului.ro prin serviciul de programări Clickmed
Găsești peste 7500 de medici cu program disponibil
Alege medicul potrivit pentru: Bauturi dietetice .
Dr. Rizea Ileana Olguta
Policlinica Medinst - Bucuresti
Dr. Theodoru Andreea
Bio Terra Med Grivita - Bucuresti
Dr. Varga Alexandru George
Clinica New Medical - Orizontului - Buzau
Dr. Nica Simona
Clinica Medikali - Bucuresti
Dr. Roman Maria
Clinica Psihoconfort - Sighetu Marmatiei - Sighetu Marmatiei
Dr. Recoltare Analize
Punct de recoltare analize, Targu Mures - Nicolae Grigorescu - Targu Mures
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare


Cocktail de piersici
Suc de morcovi cu lamaie
Cocktail dietetic
Cum recunosti rapid un accident vascular cerebral. Cele trei semne care salv ...
Colagenul in curele de slabire: cum sustine pielea si articulatiile in timpu ...
Suc de fructe
Cocktail racoritor de castraveti
Cocktail Bahama Breeze
5 retete de deserturi congelate si sarace in calorii
Sandwich cu ton
Salata cu ridichi si castraveti
Limonada cu capsuni
Dovlecei bulgaresti
Sanatatea respiratorie in sezonul rece: rolul farmacistului
Salata cu morcov si mar
Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou