Cocktail de banane si piersici
Actualizat la data de: 10 Octombrie 2014
Timp de preparare: Mai putin de 15 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 128
Proteine: 2 g
Grasimi: 0.1 g
Glucide: 32 g
Colesterol: 0
Ingrediente:
- 60 g piersici proaspete
- 1 banana coapta
- 1/2 cana suc de ananas neindulcit
- 35 g crema de vanilie fara zahar si grasimi
Mod de preparare:
- Se decojesc piersicile si se toaca.
- Se curata banana si se taie felii.
- Se adauga toate ingredientele in blender si se amesteca bine.
- Se toarna in pahare inalte si se serveste.
Bautura recomandata diabeticilor!
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programează-te rapid la medicii recomandați de SfatulMedicului.ro prin serviciul de programări Clickmed
Găsești peste 7500 de medici cu program disponibil
Alege medicul potrivit pentru: Bauturi dietetice .
Dr. Leahu Alexandra Georgiana
Clinica Antares Piatra Neamt - Prefectura - Piatra-Neamt
Dr. Craciun Glad Antoniu
Clinica Medicis - Academica - Timisoara
Dr. Alin Marica
Routine Med - Tulcea
Dr. Ratoi Ana Alina
Centrul medical MedLife Micromedica - Piatra Neamt - Piatra-Neamt
Dr. Patrut Nicoleta
Clinica Antares Botosani - Botosani
Dr. Mocan Tudor
Centrul Medical Anastasios Cluj - Corp A - Cluj-Napoca
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare


Cocktail de piersici
Suc de morcovi cu lamaie
Cocktail dietetic
Sanatatea respiratorie in sezonul rece: rolul farmacistului
Stres, anxietate, suprastimulare: ce functioneaza cu adevarat pentru sistem ...
Suc de fructe
Cocktail racoritor de castraveti
Cocktail Bahama Breeze
5 retete de deserturi congelate si sarace in calorii
Sandwich cu ton
Salata cu ridichi si castraveti
Limonada cu capsuni
Dovlecei bulgaresti
Importanta RMN-ului pentru diagnosticarea precoce a afectiunilor
Salata cu morcov si mar
Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou