Coronavirus Update

Placinta cu crema de banana

Publicat la data de: 19 Ianuarie 2009
Placinta cu crema de banana

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Informatii nutritionale:
Grasimi: 3,7 g,
Calorii: 114,8

Ingrediente:

  • 9 biscuiti de graham
  • 1/4 de ceasca indulcitor
  • 3 linguri de ulei de canola sau de rapita
  • 2 bucati de banane coapte
  • 1 pachet de branza light, degresata
  • 1 plic de budinca de banana
  • 1 cana mica de lapte degresat

    Mod de preparare:

  1. Se zdrobesc biscuitii pana devin de consistenta fainii.
  2. Se adauga indulcitorul,iar apoi uleiul de canola sau rapita si se amesteca bine cu blenderul pana ce compozitia devine compacta.
  3. Se toarna biscuitii pe un platou, se adauga bananele feliate.
  4. Intr-un castron se amesteca 1/2 din ceasca cu lapte cu plicul de budinca si se amesteca pana se intareste budinca.
  5. Se adauga apoi crema de branza si se omogenizeaza continutul. Se toarna si restul de lapte si se mixeaza totul.
  6. Se toarna compozitia peste amestecul de banane si se acopera cu o folie de plastic.
  7. Se lasa minim 2-3 ore la frigider si se serveste rece.


Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate