Spuma de ananas
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014
Stire medicala
15 Ianuarie 2009
Ingrediente:
- Un ananas de aproximativ 1,5 kg
Mod de preparare:
- Se curata ananasul de coaja
- Se paseaza cu blenderul si apoi se strecoara
- Piureul rezultat se pune intr-un castron si se pune la congelator pentru 3 ore. Se mixeaza la fiecare 15 minute pentru a se obtine spuma de ananas.
- Se serveste, in pahar, imediat dupa cele trei ore.
Va dorim pofta buna!
Articole recomandate
-
Dieta cu ananas reguli si beneficii
-
Supa rece de ananas
-
Pui cu ananas
-
Papapostolou prezinta tehnologia revolutionara care elimina frica de ace – ...
-
Endocrinologie si hipotiroidism: care policlinica din Suceava este alegerea ...
-
Prajitura cu morcovi si ananas
-
Piept de pui cu ananas
-
4 retete de desert sanatoase si apetisante
-
Spuma de banane si capsune
-
5 retete simple pentru o piele sanatoasa pe timp de vara
-
Beneficiile ananasului
-
Beneficiile ananasului pentru sanatate
-
Cocktail de banane si piersici
-
O vizita de referinta: Dr. Richard G. Fessler, pionier in neurochirurgie, la ...
-
7 retete de smoothie pentru suplimentarea aportului de proteine
-
Cocktail - Virgin sex on the beach