Spuma de banane si capsune
Actualizat la data de: 08 Decembrie 2014

Timp de preparare: Mai putin de 15 minute
Dificultate: redusa
Acest desert usor si indragit de copii si adulti deopotriva poate fi consumat in siguranta de persoanele diagnosticate cu dislipidemie, intrucat contine mai putin de un gram de grasimi in fiecare portie consumata.
Ingrediente
- 200 grame capsune spalate si taiate in patru
- 200 grame banane decojite si feliate
- 3 linguri de zahar brun
- 100 ml iaurt grecesc degresat
- 150 grame frisca dietetica bine batuta
Mod de preparare
- Introduceti capsunele, bananele si zaharul in recipientul blenderului.
- Procesati-le la viteza redusa, pana se transforma intr-un piure fin.
- Transferati apoi pasta obtinuta intr-un bol racit in prealabil (din metal, in mod ideal).
- Adaugati peste fructe iaurtul si frisca bine batuta si amestecati cu o spatula, incorporand cele doua ingrediente treptat.
- Turnati spuma de banane si capsune in 5 recipiente mici si introduceti-le la congelator timp de 4 ore.
- Lasati-le in frigider inca o ora inainte de servire (pana cand se decongeleaza).
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare