Coronavirus Update

Musli cu mango si capsune

Publicat la data de: 27 Ianuarie 2015
Musli cu mango si capsune

Timp de preparare: Mai putin de 15 minute

Dificultate: redusa

In controlul diabetului de tip II, aportul de fibre este esential pentru mentinerea sanatatii cardiovasculare.

O portie de musli cu mango si capsune furnizeaza 270 de calorii intr-o porti si circa 50 de grame de carbohidrati, preponderent complecsi (cu eliberare treptata). Reteta este suficienta pentru doua portii.

Ingrediente:

  • 150 grame terci de ovaz
  • 1 mar, dat pe razatoare
  • 80 ml lapte de migdale neindulcit
  • 80 ml suc de mere
  • 2 lingurite de miere
  • 1 praf de scortisoara
  • 300 ml apa
  • 250 ml iaurt de soia
  • 1 mango bine copt, taiat cuburi
  • 200 grame de capsune, taiate in patru

Mod de preparare:

Amestecati terciul de ovaz, marul ras, laptele de migdale, sucul de mere, mierea si scortisoara intr-o tigaie pusa la foc potrivit. Turnati peste apa si lasati totul la fiert timp de 3 minute. Adaugati iaurtul, capsunele si cuburile de mango. Mai lasati compozitia pe foc 1-2 minute, apoi transferati-o in boluri. Serviti preparatul imediat.

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate