Parfait de banane si mango
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Intoleranta la gluten nu este o afectiune care impiedica pacientii sa consume deserturi si sa se bucure de gustul savuros al prajiturilor. Tot ce trebuie sa faca este sa opteze pentru preparate fara ingrediente care contin gluten. Parfaitul de banane si mango este un exemplu savuros, hranitor si foarte sanatos si se prepara si foarte usor:
Ingrediente:
- 1 mango bine copt, curatat si taiat cubulete
- 1 banana mare, feliata subtire
- 2 linguri zahar brun
- 200 g branza ricotta
- 2 linguri menta proaspata tocata
Mod de preparare:
Mixeaza banana si fructul de mango in blender pana obtii un piure fin. Muta piureul intr-un bol si amesteca-l cu zaharul, branza si menta.
Pregateste trei pahare mari. Pune doua linguri de amestec de branza pe fundul fiecarui pahar, asaza felii de banana sau mango peste el. Adauga din nou din amestecul de fructe si branza, continua cu feliile de fructe si procedeaza astfel pana umpli paharul. Decoreaza fiecare pahar cu frunze de menta si baga-le la frigider timp 2 ore, inainte de a le servi.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Banana, alimentul care poate imbunatati vederea
- Totul despre Endoscopia Digestiva Superioara
- Bananele verzi - informatii nutritionale si beneficii pentru sanatate
- Cele 12 minuni ale bananelor pentru sanatate
- Beneficiile cojilor de banana
- 8 beneficii uimitoare ale bananelor. Iata de ce trebuie sa le introduci in d ...
- Bananele ajuta la pierderea kilogramelor in plus?
- Dieta cu banane
- Minune intr-un bol: salata de fructe
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare