Parfait de banane si mango

Intoleranta la gluten nu este o afectiune care impiedica pacientii sa consume deserturi si sa se bucure de gustul savuros al prajiturilor. Tot ce trebuie sa faca este sa opteze pentru preparate fara ingrediente care contin gluten. Parfaitul de banane si mango este un exemplu savuros, hranitor si foarte sanatos si se prepara si foarte usor:

Ingrediente:

Mod de preparare:

Mixeaza banana si fructul de mango in blender pana obtii un piure fin. Muta piureul intr-un bol si amesteca-l cu zaharul, branza si menta.

Pregateste trei pahare mari. Pune doua linguri de amestec de branza pe fundul fiecarui pahar, asaza felii de banana sau mango peste el. Adauga din nou din amestecul de fructe si branza, continua cu feliile de fructe si procedeaza astfel pana umpli paharul. Decoreaza fiecare pahar cu frunze de menta si baga-le la frigider timp 2 ore, inainte de a le servi.