Coronavirus Update

Sufleu de ou cu mere

Actualizat la data de: 18 Noiembrie 2014
Sufleu de ou cu mere

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2 oua
  • 150 g mere
  • 5 g unt
  • scortisoara
  • indulcitor artificial
  • 10 g de lapte praf
  • sare

Mod de preparare:

  1. Merele se curata de coaja si seminte. Apoi se lasa la innabusit intr-o tigaie in care se adauga untul.
  2. Se presara scortisoara si indulcitorul.
  3. Separati la fiecare ou, galbenusul de albus. Amestecati bine galbenusurile cu laptele praf pana se omogenizeaza compozitia.
  4. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana se intareste amestecul, iar apoi se combina cu galbenusurile.
  5. Se pune amestecul intr-o tava si se adauga merele deasupra.
  6. Se coace timp de 10-15 minute la 180 grade celsius.
  7. Sufleul se serveste cald.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate