Coronavirus Update

Sufleu cu branza de vaci si biscuiti

Publicat la data de: 18 Noiembrie 2014
Sufleu cu branza de vaci si biscuiti

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: medie

Sufleul cu branza de vaci si biscuiti este un desert cu ingrediente usoare, iar modul de preparare este benefic pentru orice pacient bolnav de gastrita sau de alte afectiuni ale stomacului.

Ingrediente:

  • 250 g branza de vaci
  • 50 g biscuiti populari
  • 30 g zahar
  • 1 ou
  • 1-2 picaturi esenta vanilie
  • 60 ml smantana
  • 20 g unt
  • 100 ml lapte

Mod de preparare:

Zdrobeste biscuitii fin si amesteca-i cu zaharul si laptele. Lasa-i deoparte, pama cand absorb lichidul si zaharul se topeste.

Intre timp, separa albusul de galbenus. Freaca galbenusul cu branza, vanilia si 20 g de unt si amesteca-l apoi cu biscuitii. Bate albusul si incorporeaza-l in amestecul de branza.

Unge o forma din ceramica cu untul ramas si adauga compozitia de sufleu. Preparatul nu se coace, ci se fierbe la bain marie, timp de 30 de minute. Sufleul se consuma imediat dupa preparare.

Apreciaza
1 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate