Sufleu cu branza de vaci si biscuiti
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: medie
Sufleul cu branza de vaci si biscuiti este un desert cu ingrediente usoare, iar modul de preparare este benefic pentru orice pacient bolnav de gastrita sau de alte afectiuni ale stomacului.
Ingrediente:
- 250 g branza de vaci
- 50 g biscuiti populari
- 30 g zahar
- 1 ou
- 1-2 picaturi esenta vanilie
- 60 ml smantana
- 20 g unt
- 100 ml lapte
Mod de preparare:
Zdrobeste biscuitii fin si amesteca-i cu zaharul si laptele. Lasa-i deoparte, pama cand absorb lichidul si zaharul se topeste.
Intre timp, separa albusul de galbenus. Freaca galbenusul cu branza, vanilia si 20 g de unt si amesteca-l apoi cu biscuitii. Bate albusul si incorporeaza-l in amestecul de branza.
Unge o forma din ceramica cu untul ramas si adauga compozitia de sufleu. Preparatul nu se coace, ci se fierbe la bain marie, timp de 30 de minute. Sufleul se consuma imediat dupa preparare.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programează-te rapid la medicii recomandați de SfatulMedicului.ro prin serviciul de programări Clickmed
Găsești peste 7500 de medici cu program disponibil
Alege medicul potrivit pentru: Gustari .
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare


Strudel cu branza de vaci
Sufleu de ou cu mere
Sufleu de oua rapid
Sanatatea respiratorie in sezonul rece: rolul farmacistului
Cosuri cadou cu bauturi premium si delicii de calitate, cheia unui rasfat fa ...
Piure de banane si biscuiti
Macaroane cu branza
Biscuiti pestisori facuti in casa
Mamaliguta cu branza si smantana
Salata cu rosii, ardei si branza
Salata de spanac cu branza de vaci
Salata de sfecla cu branza
Briose cu branza si ceapa
Importanta RMN-ului pentru diagnosticarea precoce a afectiunilor
Macaroane cu branza, fara coacere
Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste