Sufleu cu branza de vaci si biscuiti

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: medie
Sufleul cu branza de vaci si biscuiti este un desert cu ingrediente usoare, iar modul de preparare este benefic pentru orice pacient bolnav de gastrita sau de alte afectiuni ale stomacului.
Ingrediente:
- 250 g branza de vaci
- 50 g biscuiti populari
- 30 g zahar
- 1 ou
- 1-2 picaturi esenta vanilie
- 60 ml smantana
- 20 g unt
- 100 ml lapte
Mod de preparare:
Zdrobeste biscuitii fin si amesteca-i cu zaharul si laptele. Lasa-i deoparte, pama cand absorb lichidul si zaharul se topeste.
Intre timp, separa albusul de galbenus. Freaca galbenusul cu branza, vanilia si 20 g de unt si amesteca-l apoi cu biscuitii. Bate albusul si incorporeaza-l in amestecul de branza.
Unge o forma din ceramica cu untul ramas si adauga compozitia de sufleu. Preparatul nu se coace, ci se fierbe la bain marie, timp de 30 de minute. Sufleul se consuma imediat dupa preparare.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Gustari
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Strudel cu branza de vaci
-
Sufleu de ou cu mere
-
Sufleu de oua rapid
-
Pantofii tai pot favoriza ciuperca unghiei? Sfaturi esentiale pentru alegere ...
-
Ce poti face cand lumina farurilor devine un pericol invizibil pentru ochii tai
-
Piure de banane si biscuiti
-
Macaroane cu branza
-
Biscuiti pestisori facuti in casa
-
Mamaliguta cu branza si smantana
-
Salata cu rosii, ardei si branza
-
Salata de spanac cu branza de vaci
-
Salata de sfecla cu branza
-
Briose cu branza si ceapa
-
Boala von Willebrand in Romania: o realitate ascunsa, ce vine cu o solutie d ...
-
Macaroane cu branza, fara coacere
-
Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste