Coronavirus Update

Pate dietetic

Publicat la data de: 22 Ianuarie 2009
Pate dietetic

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Informatii nutritionale/portie (55g):

Calorii: 150
Proteine: 11.3 g
Grasimi: 10.4 g
Glucide: 2.5 g

Ingrediente:

  • 240 g ficat de vita
  • 40 g ceapa
  • 40 g morcovi
  • 80 g lapte
  • sare

Mod de preparare:

  1. Se taie ficatul bucati
  2. Se fierb ficatul, ceapa si morcovii, apoi se lasa la racit. Se trec apoi prin masina de carne.
  3. Pasta obtinuta se amesteca bine cu lapte si unt.
  4. Se serveste pe paine.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
2 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate