Coronavirus Update

Salata de sfecla cu branza

Publicat la data de: 20 Ianuarie 2009
Salata de sfecla cu branza

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Informatii nutritionale/portie (100g):

Calorii: 121
Proteine: 5.8 g
Grasimi: 11.9 g
Glucide: 8.5 g

Ingrediente:

  • 75 g sfecla fiarta
  • 70 g mere
  • 30 g branza fara grasimi
  • 30 g smantana

Mod de preparare:

  1. Se curata sfecla si merele si se taie pai. Se da prin razatoare branza.
  2. Se amesteca sfecla si merele si se adauga smantana. Se amesteca bine.
  3. Se aseaza continutul in farfurie si se presara branza.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate