Coronavirus Update

Salata de legume

Publicat la data de: 20 Ianuarie 2009
Salata de legume

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 195
Proteine: 4,11 g
Grasimi: 9,68 g
Glucide: 22,4 g

Ingrediente:

  • 60 g castraveti
  • 40 g dovlecel
  • 60 g cartofi fierti
  • 40 g morcovi fierti
  • 60 grosii
  • 20 g fasole pastai
  • 40 g varza (conopida)
  • 40 g salata verde
  • 40 g ceapa verde
  • 10 g patrunjel tocat
  • 20 g mazare verde (conserva)
  • 20 g ulei de masline
  • 10 g marar tocat
  • 5 g suc de lamaie
  • 10 g zahar


Mod de preparare:

  1. Se taie felii castravetii, dovlecelul, cartofii, morcovii, rosiile si pastaile.
  2. Se taie varza, frunzele de salata, ceapa verde si patrunjelul.
  3. Se fierb pastaile si varza, apoi se lasa la racit.
  4. Intr-un castron, se amesteca toate legumele si verdeata si se adauaga uleiul, zaharul, sucul de lamaie si sare, dupa gust.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate