Coronavirus Update

Omleta cu spanac

Publicat la data de: 26 Ianuarie 2009
Omleta cu spanac

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2 buchete de spanac proaspat
  • 1 ou
  • 1 felie de paine cu seminte
  • sare
  • unt

Mod de preparare:

  1. Se spala si se taie spanacul.
  2. Se bate bine oul si se amesteca cu spanacul.
  3. Se coace la foc mic in unt si se condimenteaza cu sare.
  4. Se prajeste painea.
  5. Se serveste calda.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
1 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate