Coronavirus Update

Prajitura cu mere si caramel

Publicat la data de: 19 Ianuarie 2009
Prajitura cu mere si caramel

Timp de preparare: Mai putin de 15 minute

Dificultate: ridicat

Pentru: 12 portii

Informatii nutritionale:

  • Calorii: 353 in total
  • Grasime: 8g
  • Proteine: 4 g
  • Glucide: 71 g
  • Colesterol: 0
  • Sodiu: 280 mg

Ingrediente compozitie:

  • 2 cesti cu faina integrala
  • 3 1/4 zahar brun
  • scortisoara
  • 1 praf de copt
  • o ceasca cu sifon
  • un praf de sare
  • 3/4 pachet de margarina dietetica
  • 1 pliculet de vanilie
  • 6 albusuri
  • 2 mere curatate si feliate

Glazura:

  • 1 1/2 cesti zahar pudra
  • 1/4 pachet margarina
  • 1/4 ceasca zahar brun
  • 1 pliculet vanilie
  • 4 linguri de lapte degresat

Mod de preparare compozitie:

  1. Se incinge cuptorul la 150C.
  2. Se amesteca faina, zaharul brun, scortisoara, praful de copt si sifonul intr-un castron. In alt recipient se amesteca 3/4 de margarina, vanilia, albusurile de ou si merele.
  3. Se combina cele doua compozitii si se toarna aluatul intr-o tava (preferabil rotunda).
  4. Se coace 45 de minute, iar dupa 30 de minute se intoarce pozitia tavii.

Mod de preparare glazura:

  1. Se amesteca zaharul pudra, margarina, zaharul brun, vanilia si laptele care se vor turna incet, cu o lingura peste compozitia scoasa din cuptor si racita.
Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate