Supa de vita cu legume
Actualizat la data de: 24 Octombrie 2014

Timp de preparare: Peste 60 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 linguri de unt
- 450 g carne de vita, taiata cuburi
- 2 cepe mijlocii tocate
- 2 cartofi fierti decojiti si taiati cuburi
- 3 morcovi
- 1 telina tocata
- 5 cesti apa rece
- 1/4 de capatana de varza
- 1 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper
- leustean
Pentru: 4 portii
Mod de preparare:
- Se topeste untul intr-o cratita.
- Se prajesc cuburile de carne pe toate partile.
- Se adauga ceapa, cartofii, morcovii, telina si apa. Se lasa supa la fiert aproximativ 90 de minute.
- Se adauga apa suplimentara daca este necesar. Se pune si varza.
- Se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa la fiert inca 20 de minute. Deasupra se pune leustean, dupa gust.
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Supe
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Supa din carne de vita cu spanac
-
Dieta cu supa de varza
-
Tocanita de vita cu vin rosu
-
Ciuperca unghiei: Cum iti dai seama ca e timpul sa mergi la medic
-
Ce poti face cand lumina farurilor devine un pericol invizibil pentru ochii tai
-
Supa de legume
-
Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri
-
Friptura de vita cu vinete