Coronavirus Update

Supa de vita cu legume

Actualizat la data de: 24 Octombrie 2014
Supa de vita cu legume

Timp de preparare: Peste 60 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 3 linguri de unt
  • 450 g carne de vita, taiata cuburi
  • 2 cepe mijlocii tocate
  • 2 cartofi fierti decojiti si taiati cuburi
  • 3 morcovi
  • 1 telina tocata
  • 5 cesti apa rece
  • 1/4 de capatana de varza
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • leustean

Pentru: 4 portii

Mod de preparare:

  1. Se topeste untul intr-o cratita.
  2. Se prajesc cuburile de carne pe toate partile.
  3. Se adauga ceapa, cartofii, morcovii, telina si apa. Se lasa supa la fiert aproximativ 90 de minute.
  4. Se adauga apa suplimentara daca este necesar. Se pune si varza.
  5. Se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa la fiert inca 20 de minute. Deasupra se pune leustean, dupa gust.

Apreciaza
1 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate