Supa de ceapa
Actualizat la data de: 24 Octombrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 linguri de unt
- 2 linguri de ulei vegetal
- 450 g ceapa taiata solzi
- 1 lingurita sare
- 3 linguri faina
- 2 litri de supa de vita sau pui
- piper
- crutoane
- parmezan ras
Mod de preparare:
- Se topeste unul intr-o tigaie.
- Se adauga ceapa si sarea peste unt, se lasa sa se topeasca in jur de 10 minute, amestecand constant.
- Se presara in ploaie faina, si se lasa inca doua minute.
- Se adauga supa si se lasa la fiert cam 30 de minute.
- Se pune sarea, se adauga crutoanele si deasupra parmezanul ras.
- Se serveste calda.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programează-te rapid la medicii recomandați de SfatulMedicului.ro prin serviciul de programări Clickmed
Găsești peste 7500 de medici cu program disponibil
Alege medicul potrivit pentru: Supe .
Dr. Muresan Tamara Cristina
Clinica Medicus - Cluj-Napoca
Dr. Sebesian Daniela
Hyperclinica MedLife PDR 13 Decembrie - Brasov
Dr. Burduja Natalia
Clinica MedLife Coresi - Brasov
Dr. Catarig Cristian
Hyperclinica MedLife Targu Mures - Targu Mures
Dr. Buie Florian Laurentiu
Hyperclinica MedLife Genesys - Arad
Dr. Sucoveschi Dan
Clinica Anastasia - Bucuresti
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare


Supa din carne de vita cu spanac
Supa de pui
Supa crema de spanac
Stres, anxietate, suprastimulare: ce functioneaza cu adevarat pentru sistem ...
Cosuri cadou cu bauturi premium si delicii de calitate, cheia unui rasfat fa ...
Supa crema de ciuperci
Supa de dovlecel
Supa de broccoli
Supa de rosii
Supa usoara de pui si porumb
Supa de mazare
Supa de vita cu legume
Piept de pui cu lamaie si ceapa
Importanta RMN-ului pentru diagnosticarea precoce a afectiunilor
Supa de linte
Supa toscana de fasole alba