Supa de dovlecel
Actualizat la data de: 24 Octombrie 2014

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 linguri de unt nesarat
- 2 cepe tocate
- 2 cartofi noi, taiati marunt
- 8 dovlecei curatati de seminte si taiati cubulete
- 1/4 cimbru uscat
- 1/4 rozmarin uscat
- 1/2 lingurita busuioc uscat
- 1/4 piper alb macinat
- 4 cani de supa de pui
- 1 ceasca de lapte
- 1 lingura de sos de soia
- 4 linguri de marar proaspat tocat
Mod de preparare:
- Se topeste unul la foc mediu.
- Se caleste ceapa, aproximativ 5 minute.
- Se amesteca dovlecelul, cartofii, cimbrul, rozmarinul, busuiocul si piperul. Se fierbe 5 minute.
- Supa de pui se pune intr-o oala si se lasa sa fiarba timp de 15 minute.
- Se scot cartofii, se piseaza si se pun intr-un castron mare.
- Supa se ma lasa sa fiarba inca 5 minute. Se adauga laptele si sosul de soia.
- Se pune supa peste piureul de cartofi si se amesteca.
- Se adauga mararul. Supa se lasa la racit.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare