Coronavirus Update

Supa de dovlecel

Actualizat la data de: 24 Octombrie 2014
Supa de dovlecel

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2 linguri de unt nesarat
  • 2 cepe tocate
  • 2 cartofi noi, taiati marunt
  • 8 dovlecei curatati de seminte si taiati cubulete
  • 1/4 cimbru uscat
  • 1/4 rozmarin uscat
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1/4 piper alb macinat
  • 4 cani de supa de pui
  • 1 ceasca de lapte
  • 1 lingura de sos de soia
  • 4 linguri de marar proaspat tocat

Mod de preparare:

  1. Se topeste unul la foc mediu.
  2. Se caleste ceapa, aproximativ 5 minute.
  3. Se amesteca dovlecelul, cartofii, cimbrul, rozmarinul, busuiocul si piperul. Se fierbe 5 minute.
  4. Supa de pui se pune intr-o oala si se lasa sa fiarba timp de 15 minute.
  5. Se scot cartofii, se piseaza si se pun intr-un castron mare.
  6. Supa se ma lasa sa fiarba inca 5 minute. Se adauga laptele si sosul de soia.
  7. Se pune supa peste piureul de cartofi si se amesteca.
  8. Se adauga mararul. Supa se lasa la racit.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate